Transporturi catre Anglia programate
anglia-2

Transport caini si pisici Anglia


I. Transport animale de companie pe ruta ROMANIA - UK (ANGLIA)
In momentul de fata compania noastra ofera doua tipuri servicii de transport pentru caini si pisici pe ruta Romania - UK (Anglia):
non-commercial - adresa prorietarilor de caini si pisici care circula pe ruta Romania UK sau UK Romania si care raman proprietari in urma transportului
transport comercial - pentru asociatiile care trimit caini sau pisici spre adoptie in Marea Britanie, transport comercial nu se poate face pe ruta UK-Romania


Acte necesare pentru transportul unui caine sau pisica pe ruta Romania - UK(Anglia):
1. Pasaport european
2. Animalul sau fie microcipat
3. Animalul sa aiba vaccin antirabic valabil
4. In sistemul RECS sa fie inregistrat microcipul si antirabicul
5. Deparazitare interna + control clinic cu o zi inainte de iesirea din tara
6. Varsta minima a animalului 4 luni(transport comercial) | 6 luni (transport non-commercial)
7. Dovada calatoriei spre UK a proprietarului (pentru transportul non-comercial)

II. Transport caini si pisici pe ruta UK - ROMANIA

Transportul animalelor de companie din UK spre Romania se poate face doar in mod non-commercial. Sunt acceptate doua tipuri de documente pentru calatoria cainelui sau pisicii din Anglia spre Romania, acestea sunt:

1. Pasaport european (romanesc, sau al altui stat membru UE) cu conditia ca vaccinul antirabic trecut in pasaport sa fie valabil

2. Health Certificate este un document eliberat de autoritatile britanice ce tine loc de pasaport si de care au nevoie toate animalele care nu au pasaport european cu antirabic valabil trecut in el. Daca pisica sau cainele provine din UK, pentru a parasi tara trebuie sa aiba vaccin antirabic valabil, iar cu maxim 10 zile inainte de iesirea din tara a animalului i se va face la un veterinar britanic Health Certificate. De asemenea, cainii sau pisicile provenite din Romania, sau din alte tari europene care au calatorit in Uk cu pasaport european, dar al caror vaccin antirabic a expirat intre timp, vor avea nevoie de alt vaccin antirabic facut in UK pentru a iesi din Regatul Unit, dar si OBLIGATORIU de Health Certificate.


Ar fi bine sa stiti:

Care sunt avantajele transportului non-commercial?
Cainii isi pastreaza proprietarul in RECS fara sa fie trecuti prin centre de colectare, scriptic sau faptic. Nu trebuie platita declaratia vamala si taxa pentru animale. Livrarile in UK se pot face in zilele de sambata si duminica cand oamenii sunt acasa. Transportatorii care efectueaza transport non-comercial duc de regula mai putine animale in autoutilitare, prin urmare patrupezii sunt mult mai bine ingrijiti si au spatiu suficient. Acest tip de transport NU este destinat crescatorilor care vand caini sau pisici in afara tarii NICI asociatiilor care dau spre adoptie animale. Transportul non-comercial se poate face doar pentru cainii si pisicile care calatoresc in Anglia(UK) fara sa isi schimbe proprietarul. Proprietarul din pasaport trebuie sa faca dovada calatoriei spre UK cu 5 zile inainte/dupa ce ajunge cainele sau pisica, de regula prin bilet de avion, ferry, etc.

Pentru a preintampina posibile probleme la trecerea frontierei in UK, firma noastra a impus unele masuri suplimentare cum ar fi:
- varsta minima a animalelor 6 luni implinite
- persoana la care ajunge animalul de companie sa fie cetatean roman cu rezidenta in UK
- proprietarul sa fie unicul proprietar din pasaportul cainelui/pisicii, si sa fie inregistrat si in sistemul national RECS.
-propetarul sa dovedeasca printr-un bilet de tren/avion/ferry ca urmeaza/ sau a calatorit cu 5 zile inainte/dupa ajungerea animalului UK pe aceeasi ruta


Suntem autorizati atat in UE cat si in Uk

Ne face placere sa va anuntam ca incepand din luna februarie 2021 compania noastra este autorizata si de catre autoritatile din Marea Britanie. Intrucat Marea Britanie a pus in aplicare BREXIT-ul, incepand din de la 1 ianuarie 2021 toate companiile care efectueaza transport pentru animalele vii si care doresc sa opereze pe teritoriul Angliei sunt obligate sa se licentieze si in UK. Compania noastra a fost printre primele firme romanesti care au trecut inspectia efectuata de catre autoritatile britanice. 
Astfel la momentul actual oferim clientilor nostri curse lunare spre Marea Britanie si incercam sa acoperim din ce in ce mai multe zone in care sa fie disponibila optiunea de livrare "door to door". 

Putem prelua caini si pisici pentru transportul in Anglia din diferite orase ale tari, de cele mai multe ori preluarile se fac pe ruta Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Targu Mures, Cluj, Alba Iulia, Deva, Timisoara, Arad, insa avem posibilitatea sa preluam si din orase precum Baia Mare, Satu Mare, Iasi, Gura Humorului, Bistrita si altele. Va recomandam sa ne contactati telefonic daca orasul din care ar trebui sa fie preluat cainele dumneavoastra pentru transportul in Anglia nu se regaseste intre cele enumerate mai sus. 

In Anglia putem livra inclusiv cu optiunea la domiciliu in orasele de pe ruta de baza Folkstone - Londra - Birmingham. De asemenea aveam posibilitatea de a ajunge si in alte orase precum Liverpool, Manchester, Leeds si multe altele. Daca vrei sa fii sigur ca PETS GO iti poate aduce acasa animalul de companie, cainele sau pisica te invitam sa ne contactezi pe pagina noastra de socializare PETSGO Transport intern si International sau pe WhatssApp la numarul +40741175358.


Livrare door to door in Anglia


Optiunea de livrare door to door se aplica in anumite conditii si este disponibila pentru clientii nostri din urmatoarele localitati Folkstone, Ashford, Maidstone, Londra (toata zona din interiorul M25), Luton, Oxford, Cambridge, Birmingham, ocazional si Sheffield, Leeds, Manchester sau Liverpool.

© 2018 Rimbo Media. All rights reserved