Transporturi catre Anglia programate
anglia-2

Transport caini si pisici Anglia


Incepand din luna aprilie, Marea Britanie a suspendat transportul comercial de animale de companie, lucru care ne-a obligat sa le oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si transporta cainii si pisicile pe ruta Romania-UK in mod noncomercial, singura modalitate posibila pana la ridicarea acestor restrictii. Pentru a preintampina posibilele pericole la trecerea frontierei, pana la ridicarea restrictiilor, firma noastra a impus unele masuri suplimentare cum ar fi:
- varsta minima a animalelor 6 luni implinite
- persoana la care ajunge animalul de companie sa fie cetatean roman cu rezidenta in UK
- proprietarul sa fie unicul proprietar din pasaportul cainelui/pisicii, si sa fie inregistrat si in sistemul national RECS.
-propetarul sa dovedeasca printr-un bilet de tren/avion/ferry ca urmeaza/ sau a calatorit cu 5 zile inainte/dupa ajungerea animalului UK pe aceeasi ruta


Ne face placere sa va anuntam ca incepand din luna februarie 2021 compania noastra este autorizata si de catre autoritatile din Marea Britanie. Intrucat Marea Britanie a pus in aplicare BREXIT-ul, incepand din de la 1 ianuarie toate companiile care efectueaza transport pentru animalele vii si care doresc sa opereze pe teritoriul Angliei sunt obligate sa se licentieze si in UK. Compania noastra a fost printre primele firme romanesti care au trecut inspectia efectuata de catre autoritatile britanice. 
Astfel la momentul actual oferim clientilor nostri doua curse lunare spre Marea Britanie si incercam sa acoperim din ce in ce mai multe zone in care sa fie disponibila optiunea de livrare "door to door". 

Putem prelua caini si pisici pentru transportul in Anglia din diferite orase ale tari, de cele mai multe ori preluarile se fac pe ruta Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Targu Mures, Cluj, Alba Iulia, Deva, Timisoara, Arad, insa avem posibilitatea sa preluam si din orase precum Baia Mare, Satu Mare, Iasi, Gura Humorului, Bistrita si altele. Va recomandam sa ne contactati telefonic daca orasul din care ar trebui sa fie preluat cainele dumneavoastra pentru transportul in Anglia nu se regaseste intre cele enumerate mai sus. 

In Anglia putem livra inclusiv cu optiunea la domiciliu in orasele de pe ruta de baza Folkstone - Londra - Birmingham. De asemenea aveam posibilitatea de a ajunge si in alte orase precum Liverpool, Manchester, Leeds si multe altele. Daca vrei sa fii sigur ca PETS GO iti poate aduce acasa animalul de companie, cainele sau pisica te invitam sa ne contactezi pe pagina noastra de socializare PETSGO Transport intern si International sau pe WhatssApp la numarul +40741175358.

Documentatie speciala pentru Anglia

Desi BREXIT-ul a adus numeroase schimbari in ce priveste intocmirea actelor pentru animalele de companie care urmeaza sa intre sau sa iasa din Anglia, pentru proprietarii de animale de companie care doresc sa trimita companionii prin firmele autorizate  pe directia Romania Anglia elementele de baza au ramas aceleasi. 
Animalele trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

1. Sa fie microcipate
2. Sa fie vaccinate antirabic de minim 21 de zile (iar antirabicul sa fie in termen)
3. Sa detina pasaport international (european) 
4. Deparazitare interna si externa cu minim 24 de ore inainte de plecare
5. Sa fie examinate clinic de un medic veterinar care sa confirme starea de sanatate buna in vedere calatoriei
6. Toate animalele care calatoresc inspre si dinspre ANGLIA trebuie sa aiba varsta minima REALA de 4 luni

Pentru animalele de companie care detin pasaport britanic si care doresc sa calatoreasca inspre Romania, acest lucru nu se mai poate face fara Health Certificate eliberat de medic veterinar care va tine locul pasaportului englezesc.

Referitor la varsta cainelui, dorim sa va informam ca NU VOM prelua caini sau pisici care nu au varsta minima REALA de 4 luni, chiar daca actele care ne vor fi puse la dispozitie certifica acest lucru. 

Livrare door to door in Anglia


Optiunea de livrare door to door se aplica in anumite conditii si este disponibila pentru clientii nostri din urmatoarele localitati Folkstone, Ashford, Maidstone, Londra (toata zona din interiorul M25), Luton, Oxford, Cambridge, Birmingham, ocazional si Sheffield, Leeds, Manchester sau Liverpool.

© 2018 Rimbo Media. All rights reserved