Transporturi programate

Transport intern si international


Efectuam transporturi utorizate de caini si pisici atat pe teritoriul Romaniei cat si in Uniunea Europeana, Elvetia sau Marea Britanie. La nivel national asiguram legatura intre cele mai importante orase ale Romaniei transportand caini si pisici intre orase precum: Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi, Timisoara, Brasov, Sibiu, Alba Iulia, Targu Mures, Bistrita, Baia Mare, Oradea, Satu Mare, Deva, Arad, Pitesti, Ramnicu Valcea, Ploiesti, Focsani, Bacau, Suceava, Piatra Neamt si altele.


Conditii transport


Autospecialele noastre de transport sunt izolate si au un sistem de climatizare special, incalzire auxiliara absolut necesara pe perioada sezonului rece, ventilatie, sistem de monitorizare si inregistrare a temperaturii, gps, custi de diferite dimensiuni, pretabile aproape pentru caini de orice talie. De asemenea personalul nostru detine atestare de sofer transport animale vii sau insotitor transport animale vii eliberate in Romania de autoritatile competente.


Documentatie transport


Pentru transportul cainilor si pisicilor in Uniunea Europeana, Marea Britanie sau Elvetia este necesara parcurgerea urmatoarei proceduri: 1. cainele sa aiba minim 15 saptamani 2. sa fie microcipat 3. sa detina pasaport 4. sa fie vaccinat antirabic 5. sa fi trecut minim 21 de zile de la data vaccinari antirabice dar nu mai multe de 12 luni 6. cu o zi inainte de plecare i se va face deparazitare interna/externa si controlul clinic (toate aceste trebui trecute in pasaport de catre medicul veterinar).

Pentru transportul intern este ncesar ca animalul de companie sa detina carnet de sanatate si sa aiba minim varsta de 8 saptamani. Colegii nostri vor fi atenti ca fiecare catel sa aiba minim doua vaccinuri efectuate in momentul preluarii. .

© 2018 Rimbo Media. All rights reserved