Despre noi


Suntem o echipa de tineri pasionati de animalele de companie, iubim cainii si pisicile, iar lucrul acesta sta la baza initierii acestui serviciu extrem de util in zilele de noastre, cand in casa fiecaruia exista unul sau mai multi patrupezi integrati complet in familie.

Ne straduim sa le oferim clientilor nostri o experienta placuta in ce priveste serviciile de transport intern si international al animalelor de companie, pe care le straduim sa le efectuam in cele mai bune conditi.

Societatea noastra detine autorizatie europeana emisa de autoritatile romane (ANSVSA) dar si licenta de Marea Britanie (U.K) eliberata de DEFRA, acestea arata ca autospecialele folosite de noi au conditii optime pentru ca animalele de companie sa calatoriasca in siguranta pe orice ruta.

Practicam preturi rezonabile, atat pe rutele interne cat si pe cele externe!

Intrucat dorim sa contribuim la salvarea cainilor fara stapan, avem cele mai bune preturi pentru asociatiile care se ocupa de gasirea unui adapost pentru cainii fara stapan (RESCUE).

Oferim preturi speciale crescatorilor acreditati care decid sa ne foloseasca pentru expeditia cateilor din canisele lor catre clientii din afara granitelelor.

PETS GO are ca principal obiect de activitate transportul autorizat al animalelor de companie in Romania si in zona Uniunii Europene. Transportul cainilor si pisicilor se face cu autoutilitare echipate cu un sistem de climatizare, incalzire auxiliara, sistem de ventilatie, sistem de monitorizare si inregistrare a temperaturii, gps, custi de diferite dimensiuni, etc. Cel mai important este ca avem in permanenta personal calificat care sa supravegheze animalutele pe durata transportului.

Transport intern
Transportul intern al animalelor de companie se face aproape pe orice ruta interna. Durata transportului este de maxim 24 de ore. In functie de punctul de plecare si destinatie al fiecarui animalut incercam sa optimizam ruta astfel incat patrupedul dumneavoastra sa ajunga la destinatie in cel mai scurt timp cu putinta. Putem transporta doar animale sanatoase, care nu sunt agresive si care detin macar un document de indentificare carnet de sanatate sau pasaport. Conform legislatiei in vigoare putem transorta doar animale care au varsta minima de 8 saptamani.
Pentru mai multe informatii privind transportul intern va rugam sa consultati pagina transport intern.

Transport in UK
Dupa cum stiti Marea Britanie a parasit Uniunea Europeana, iar odata cu aceasta despartire de blocul european si regulile privind transportul inspre si dinspre Marea Britanie s-au schimbat. Societatea noastra a obtinut inca din Februarie 2021 autorizatie britanica eliberata de APHA/DEFRA pentru transportul animalelor de companie, de asemenea autoutilitarele noastre au fost inspectate de catre inspectorii acestor institutii si ne-au fost eliberate autorizatii pentru fiecare auto utilizat pentru efectuarea acestui serviciu. Incepand de la 1 aprilie, Marea Britanie a suspendat transportul comercial de animale de companie, lucru care ne-a obligat sa le oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si transporta cainii si pisicile pe ruta Romania-UK in mod noncomercial, singura modalitate posibila pana la ridicarea acestor restrictii. Pentru a preintampina posibilele pericole la trecerea frontierei, pana la ridicarea restrictiilor, firma noastra a impus unele masuri suplimentare cum ar fi:
- varsta minima a animalelor 6 luni implinite
- persoana la care ajunge animalul de companie sa fie cetatean roman cu rezidenta in UK
- proprietarul sa fie unicul proprietar din pasaportul cainelui/pisicii, si sa fie inregistrat si in sistemul national RECS.
-propetarul sa dovedeasca printr-un bilet de tran/avion/ferry ca urmeaza/ sau a calatorit cu 5 zile inainte/dupa ajungerea animalului UK pe aceeasi ruta
Pentru mai multe informatii despre transportul spre Marea Britanie va rugam sa accesati pagina transport caini Uk Anglia.

Transport in Europa
Efectuam transport in Uniunea europeana cu regularitate in catre/dinspre tari precum Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Franta, Cehia . In anumite perioade ale anului avem curse si spre Grecia, Italia sau Spania.

Pentru mai multe informatii despre activitatea noastra puteti sa consultati pagina noastra de Facebook - PetsGo - Transport caini pisici sau Instagram PetsGo.ro

Galerie Foto

1 / 6
transport-caini
2 / 6
transport-pisici
3 / 6
transport-catei
4 / 6
transport-intern
5 / 6
transport-caini-anglia
6 / 6
transport-caini-europa

Transport caini Anglia
Preturi avantajoase pentru RESCURED
Bucurii pentru intreaga familie
Animalutele calatoresc in siguranta
Transport caini in Europa
Transport autorizat

.

© 2018 Rimbo Media. All rights reserved